top of page
VISvanA260623 (8).JPG
VIS VAN A

Het innovatieve horeca & winkel-concept 'Vis van A' in samenwerking met MENTALL (Simon Desmet), StayStudio en het renovatieproject Hangaar 26 door projectontwikkelaar Nextensa.

wil haar locatie aan de Scheldeboord zo optimaal als mogelijk benutten vanaf de ochtend tot de late avond. Het beoogt een geïntegreerde stedelijke ontmoetingsruimte te zijn waar buurtbewoners en gasten samenkomen en culinair genieten.

Sterrenchef Bart De Poorter is de creatieve geest van dit foodconcept.

VISvanA260623 (18).JPG

Met een vloeroppervlakte van 1000 m² heeft het restaurant een
capaciteit om 300 personen binnen en 200 personen buiten te ontvangen. Het concept voert je van het strand, door de branding naar de diepzee. De culinaire duik naar de geheimen van de oceaan stoelt op duurzame visserij die zich weerspiegelt in de ecologische uitstraling.

VISvanA260623 (5)MR.jpg

Cosmopolitisch interieur

Het industrieel karakter van de hangar blijft intact en is met circulair materiaal eclectisch ingericht: een schelpenvloer, een koraalbar, een kwallensalon, een zeebaars-luchter, een walviszaal en exotische interieurplanten. Octopussen zijn de protagonist is het kleinste kamertje van het complex.

 

VISvanA260623 (27).JPG
VISvanA260623 (2)MR.jpg
VISvanA260623 (14)MR.jpg
bottom of page