top of page
steukers 5.jpg
ZOVEEL ZEN IN WAARLOOS

Veelzijdig groen geeft dynamiek aan dit stukje wellness. Haagbeuk zijn mee opgenomen in het ontwerp en omringen de poolhouse. De biologische filter achteraan de zwemvijver met moerasplanten zorgt voor een speelse touch. Ook langs de zwemvijver opteert Ars Horti voor kunstgras in plaats van verharding, passend in het geheel. 

201506 AH Steuk 14.jpg

Baden in emerald

Tussen de vijgen- en olijfboom ligt de poort naar deze Romeinse badplaats. Vanuit de leefkamer leiden terrasbrede trappen je naar de zwemvijver.

Omgeven door een verhoogde zitbank (tegen maaisel en blad) en de poolhouse krijgt de vijver een nog private sfeer. Een eigen groene cocoon als buitenkamer in een riante parktuin.

steukers 4.jpg

Vergezicht

De boomgaard vormt het diepteperspectief van de tuin. Een hoog opgesleunde boom, een bruine Beuk verlengen het uitzicht van de tuin. Jagershut - met proviant langs de ene kant en groen gordel langs de andere. 

steukers 6.jpg
201506 AH Steuk 16.jpg

Rustieke wellness

De poolhouse is een verlengstuk van de woning met hardhout als natuurlijk materiaal  voor de chalet en zitbanken. De bomen in het terras zijn behouden en fungeren als natuurlijk zonnescherm. 

steukers 2.jpg
bottom of page